قابلیت های کارت UDC-3455 شرکت صمیم

قابلیت های کارت UDC-3455 شرکت صمیم

در این مقاله قصد داریم تا قابلیت های کارت UDC-3455 را بررسی کنیم و ضرورت این کارت را عنوان کنیم. استودیوهای تلویزیونی در شکل کلی از سه بخش تشکیل  شده اند: منابع ورودی، میکس سیگنال و درگاه های خروجی. هر سه قسمت استودیو سیگنال های ویدئو توسط سیگنال مرجع با یکدیگر سینک می شوند.

در بخش میکس منابع، همانطور که از نام آن مشخص است، پردازش های متنوعی بر روی تصاویر صورت می گیرد تا بعد از اعمال افکت های مختلف، برای ارسال به آنتن و یا ضبط آماده شوند.
منابع ورودی شامل سورس های مختلفی همچون پلی اوت ها، دوربین ها و سیگنال های ارسالی بیرون از مجموعه مانند واحدهای سیار، برگشتی آنتن ماهواره، استودیوهای مجاور و … می‌باشند. منابع داخلی توسط سیگنال مرجع با یکدیگر سینک می‌گردند.

با توجه به اینکه سیگنال های رسیده از بیرون به صورت مستقل می باشند، لذا باید با سیستم داخلی استودیو همزمان شوند. ابزاری که این وظیفه را برعهده دارد به اسمفریم سینکرونایزر شناخته می شود که با استفاده از سیگنال مرجع استودیو، سیگنال ورودی را با مجموعه سیگنال ها همزمان سازی می نماید.

سیگنال ویدئویی که از بیرون می آید بصورت یک ویدئوی امبد بوده و می بایست صدای آن جداسازی شده و به سیستم صوت منتقل شود. دستگاهی که این مسئولیت را برعهده دارد “دی امبدر” نام دارد که می تواند تا ۱۶ کانال صدا را از ویدئوی امبد جداسازی نماید. همچنین سیگنال ورودی ممکن است از نظر فرمت تصویر و استاندارد های ویدئو نیاز به تغییر داشته باشد. دستگاهی که وظیفه تغییر فرمت و استاندارد ها را برعهده دارد “کراس کانورتور” نام دارد.

مزایای کارت UDC-3455

شرکت مهندسی صمیم برای رفع هر سه نیاز فوق دستگاهی با نام UDC را طراحی و تولید کرده که قابلیت سینکرونایزر سیگنال، دی امبد نمودن سیگنال ورودی و کراس کانورت را بصورت همزمان دارد. کارت UDC-3455 ابزاری با کارآیی بالاست که امکان نصب در سابرک SRM-655 و SRM-645 را داشته و به عنوان یکی از ارکان اصلی استودیوهای برودکست مورد بهره برداری قرار می گیرد.

امبد دی امبد

بعد از میکس منابع ویدئو، سیگنال به خارج از استودیو و یا برای واحد ضبط ارسال می گردد . سیگنال دریافتی از خروجی میکسر و یا ماتریس، نه تنها می بایست امبد شود، بلکه ممکن است نیاز به تغییر فرمت نیز داشته باشد که این عمل از دیگر وظایف UDC-3455 است. در صورت نیاز به سینک کردن سیگنال خروجی می توان سیگنال مرجعی از مقصد به UDC متصل کرده و به راحتی این عمل را انجام داد.

یکی دیگر از مزایای کارت UDC-3455 امکان Delay صدا در سیگنال امبد خروجی می باشد. با توجه به اینکه سیگنال ویدئو پروسس های سنگین تری نسبت به سیگنال صدا دارد، در بسیاری از مواقع Lip sync بین صدا و تصویر بهم می ریزد. برای جبران این فاصله زمانی از یک Delayer جداگانه استفاده می گردد. کارت UDC شرکت مهندسی صمیم با ایجاد تاخیر بر روی سیگنال صدا به کاربران امکان ایجاد تاخیر تا ۱۰ ثانیه را جهت همزمان سازی سیگنال صدا و تصویر فراهم می کند.

سیگنال امبد می تواند تا ۱۶ کانال صدا داشته باشد. امکان جابجایی بر روی کانال های مختلف وظیفه دستگاهی مستقل بنام Audio Shuffler بوده که شرکت مهندسی صمیم این سیستم را نیز بر روی کارت UDC خود در نظر گرفته است.

قابلیت های کارت UDC-3455 شرکت صمیم

بلوک دیاگرام