رویکردهای صنعت برودکست در سال 2021

بررسی رویکردهای صنعت برودکست

در این مقاله موارد زیر به عنوان رویکردهای مطرح  صنعت برودکست در سال 2021 مورد بررسی واقع شده است.

1- مدلهای تجاری ایجاد ارتباط مستقیم با مصرف کننده (D2C)

2- نرم افزار به عنوان سرویس

3- فناوری هوش مصنوعی به عنوان ابزاری ارزشمند برای تغییر و تحول

4- راه اندازی اپلیکیشن ها در بستر سیستم های تحویل مبتنی بر OTT

5- راه حل های متناسب با محتوای تولید شده توسط کاربر

پیشگفتار

در سال های آتی، فناوری برودکست باید راهی برای سازگاری با واقعیت های موجود  پیدا کند، زیرا نسل جدیدی از کاربران، اطلاعات خود را به جای پخش تلویزیونی از سایر پلتفرم های دیجیتالی دریافت نموده و توجه خود را معطوف آن می نمایند. در تصویر زیر درصد کاربران هریک از پلتفرم های جدید نسبت به جمعیت کل در سال 2020 نشان داده شده است.

طبق تحقیقات انجام شده، تنها 8 درصد از مردم جهان فقط تلویزیون تماشا می کنند.  اغلب شهروندان ایالات متحده از طریق تلویزیون و پلتفرم دیجیتال اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت می کنند. 36 درصد مردم فقط از پلتفرم های دیجیتالی جهت دریافت اخبار استفاده می کنند و امروزه عدم وجود تلویزیون در خانه به امری عادی بدل شده است. چرا که می توان از ابزاری از قبیل رایانه، موبایل و تبلت برای تماشای اخبار و برنامه ها نیز استفاده نمود.

شیوع پاندمی کرونا، شرکت های فعال در صنعت برودکست را جهت سرمایه گذاری در بسترهای دیجیتالی تحریک نمود. چرا که  نسل جوان، عموما اخبار را از پلتفرم های تعریف شده در تلفن همراه خود دریافت می کند. همچنین در سال 2020، تعداد کاربران جدید در سیستم عامل های آنلاین پخش به میزان قابل توجهی افزایش یافت. لذا همه این چالش ها باعث می شود رسانه های تلویزیونی برای دستیابی به مخاطبان هدف، روی فناوری های جدید سرمایه گذاری کنند. این مقاله روندهای اصلی فناوری های صنعت برودکست را معرفی می کند که می توانند در سال های آینده نقش تأثیر گذاری داشته باشند.

رویکردهای نوین در صنعت برودکست با هدف ایجاد رسانه های با کیفیت تعیین می شود. چرا که در دنیای اطلاعات اشتباه و اخبار جعلی و ظهور طیف گسترده ای از برنامه های رسانه ای گوناگون در شبکه های اجتماعی، کیفیت اطلاعات، به چالش اصلی بسیاری از شرکت های فعال در صنعت رسانه تبدیل شده است.

محبوبیت فناوری برودکست دیجیتال در سال های اخیر

به طور همزمان، آینده صنعت برودکست در سال 2021 بستگی به کیفیت تصاویر و سرعت اینترنت جهت پخش اخبار در بسترهای دیجیتالی دارد. ایالات متحده در حال حاضر از اینترنت 5G برای تلویزیون موبایلی استفاده می کند. لذا صنعت پخش به دلیل نوآوری و سازگاری با شرایط، شهرت زیادی پیدا نموده و  موفقیت صنعت برودکست جدید، در به روز رسانی دقیق زیرساخت ها است. این امر با استفاده از هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، تجارت الکترونیک و تجزیه و تحلیل داده ها، که به طور گسترده برای تغییرات مهم در پخش، در سال 2021 استفاده می شود امکان پذیر شده است.

حال به مباحث مطرح شده در ابتدای مقاله می پردازیم:

 1- مدلهای تجاری ارتباط مستقیم با مصرف کننده (D2C)

شرکت های فعال در صنعت برودکست، سرمایه بیشتری را جهت توسعه بسترهای ارتباطی جدید و رسانه های دیجیتالی سرمایه گذاری می کنند. تفاوت در دریافت اطلاعات از تلویزیون سنتی و دیجیتال مدل D2C مزایای زیادی برای رسانه ها دارد. وقتی تلویزیون سنتی به کسب و کار اجازه نمی دهد با مشتریان ارتباط برقرار کند، مدل D2C به شما امکان می دهد با کاربران محصول رابطه نزدیک برقرار نموده و فعالان در حوزه برودکست وقت و هزینه خود را صرف تعامل با مشتریان، پاسخگویی به تمام سوالات آنها ، درک نیازهای خاص و مرتبط با زندگی واقعی آنها می کنند و قطعا فناوری جدید می تواند این روند ایجاد رابطه مناسب را تسهیل نماید.

2- نرم افزار به عنوان خدمات

حتی اگر فناوری نرم افزار به عنوان خدمات رویکرد جدیدی نباشد، گسترش و توسعه آن برای رسانه های برودکست عمدتا در زمان شیوع پاندمی آغاز شده است. ایده استفاده از نرم افزار که روی رایانه شما نصب نشده است، به روند جدیدی برای صنعت رسانه های جدید تبدیل شده است. همچنین، این فناوری توانایی عکس العمل سریع را فراهم نموده و علاوه بر این، این فناوری می تواند بودجه شرکت های رسانه ای و مشتریان آنها را را با تطبیق برنامه با نرم افزار، ذخیره نماید. به نظر می رسد تمایل به استفاده از نرم افزار به عنوان سرویس در چند سال آینده با ما همراه خواهد شد.

3- فناوری هوش مصنوعی  به عنوان ابزاری ارزشمند برای تغییر

از یک سو، مردم می خواهند محتوای ساخته شده توسط انسان را دریافت کنند و  از طرف دیگر – شرکتهای رسانه ای برنامه ای برای افزایش تعداد کارکنان و دستیابی به روش های اتوماسیون ندارند. بهترین راهکار پیاده سازی فناوری هوش مصنوعی در زندگی و اتوماسیون فرآیندهایی است که نیازی به دخالت انسان ندارند.

کانالهای تلویزیون زیادی قبلاً از هوش مصنوعی برای پیش بینی آب و هوا یا ایجاد زیرنویس برای ویدیوهای خود استفاده کرده اند.  هوش مصنوعی اغلب جهت تجزیه و تحلیل محتوای ویدئویی استفاده می شود و فرآیندهای دستی را مدیریت می کند. درکنار رویکردهای دیگر در تلویزیون در سال 2021 ، پیاده سازی هوش مصنوعی در نظارت بر فرآیندهای تحلیلی می تواند بسیاری از خلأهای صنعت را پوشش دهد.

4- راه اندازی برنامه ها در سیستم های تحویل OTT

یکی از مراحل اساسی در فرایند دیجیتالی شدن صنعت برودکست استفاده از سیستم های نوین تحویل محتوا است. فناوری OTT در نمونه های موفقی مانند Apple TV و Roku پیاده سازی شده است. برای صنعت، این بدان معناست که تلویزیون همه مکانهای ممکن در خانه های ما را پوشش می دهد. آینده پخش تلویزیون تقریباً به ایجاد ارتباط نزدیک با کاربران در همه برنامه ها بستگی دارد. این بدان معناست که کاربران می توانند اخبار ، پیش بینی آب و هوا یا سایر محتوای تولید شده در زمان واقعی را در برنامه های مورد علاقه خود پیدا کنند.

…. برای درک بهتر ا تی تی میتوانید مقاله سرویس OTT چیست؟ را بخوانید ….

5- راه حل های محتوای تولید شده توسط کاربر

یکی از چالش برانگیزترین تغییرات رسانه ای در صنعت، تعدیل و هدایت محتوای تولید شده توسط کاربر است. در سال 2021 جهان به دنبال بسترهای جدیدی برای به اشتراک گذاشتن محتوا و تخصص است. فناوری برودکست در حال حاضر در تلفن های هوشمند و رایانه های کاربران وجود دارد و برای ایجاد پادکست یا جریان ویدیویی نیازی به داشتن تجهیزات خاصی نمی باشد.

چالش صنعت رسانه، مدیریت مطالب مهم و ارزشمند و اطلاعات غلط و اخبار جعلی است. پلتفرم های تولید محتوا توسط کاربر (UGC) به برندها این امکان را می دهد تا با مصرف کنندگان تماس بگیرند، از متن ، فیلم یا عکس ایجاد شده توسط کاربران استفاده نمایند لذا می توان گفت ایجاد بسترهای متنوع جدید برای ارتباطات و ایجاد محتوا گام بعدی در صنعت برودکست است.

نتیجه گیری

در سال 2021 تعداد تلویزیون های هوشمند نصب شده در سراسر جهان بیش از 1 میلیارد دستگاه است. طبق پیش بینی رسانه ها، رشد این تعداد دستگاه به سرعت اتفاق می افتد و  شرکت های رسانه ای قصد دارند بسترهای جدیدی برای ارائه اطلاعات ارائه دهند. به طور همزمان، ارائه یک محتوای دقیق و با کیفیت برای مشتریان یک چالش بزرگ است و دیجیتالی شدن صنعت برودکست، آینده آن را تغییر خواهد داد.

شرکت های فعال در این صنعت تلویزیون و اکوسیستمی را در اختیار کاربران قرار می دهد که خدمات محتوایی منحصر به فردی را با پرداخت هزینه و همگام با ادغام با سایر فناوری های خانگی ارائه می نماید. با استفاده از فناوری های AI ، OTT و… ، این جریان بسیار خودکار شده و بهبود می یابد. همچنین شاهد بوده ایم که اگر چه تولید محتوا که در دوران پاندمی کرونا برای تولیدکنندگان بسیار دشوار بود اما فناوری به تطبیق با شرایط و حفظ مشتریان کمک شایانی نموده است.  لذا به نظر می رسد شرکتهای فعال در صنعت برودکست باید در آینده نزدیک، راهی برای انعطاف پذیری بیشتری پیدا کنند.

…. در صورت داشتن سوالات متداول در این زمینه میتوانید با مهندسین ما در گروه صمیم در ارتباط باشید ….